Kategoriarkiv: VWACB

Delemarked på Breistein

VWACBs årlige delemarked ble arrangert onsdag 17/10 i klubbens lokaler på Breistein. Mye folk møtte frem og flere hadde tatt med seg ting de ville bli kvitt. Ingen NOS Judson eller Heb-bakluke dukket opp for salg men mye deler skiftet eier i løpet av kvelden. Takk til vwacb!

VWACB’s Jubileumscruising

Søndag 14/10 var det 25 år siden VWACB ble stiftet og dagen ble markert med cruising fra Bergen sentrum til Antons Kulturhistoriske Senter i Samnanger.  25 VWer var med og tema for dagen trenger vel ikke utdypes. Det er liten tvil om at VWACB har gjort at Bergen har et meget aktivt VW miljø med stor rekruttering. Gratulerer med dagen!

Bug Out på NRK

Søndagens Bug Out ble behørig foreviget i et par minutters innlegg på mandagens Vestlandsrevy. Mange av klubbens biler var med deriblandt en svart splitt. Fin innsats fra klubbens PR-ansvarlig og god reklame for hobbyen vår! Link til NRK

Bug Out 2009

VWACB’s årlige treff fant sted søndag 24. mai på Bergenhus Festning. 58 biler møtte frem der de fleste var fra Vestlandet. Variasjonen var fin og bla var både Type 3 Ghia og Type 2 15 vindu representert. Litt delesalg var det også men ingen av delene var til pre 60 modeller. Dermed ble mesteparten av pengene, minus de for inngang og Hot Dog med hjem igjen. Like greit; mer å ta med til Tyskland i neste måned…. Klubben, dvs hovedsaklig styret, gjorde en bra innsats og fikk et fint arrangement i havn. Klokken 1500 var det premieutdeling og en svart splitt stakk av med premie for fineste originalbil; takk til stemmerne. Etterpå var det dugnad med nedpakking (for de få som giddet å hjelpe til) før dagen ble avsluttet på klubblokalet med pizza.

Vårmønstring 2009

Årets Vårmønstring på Lagunen ble tradisjonen tro en samling av kjøretøyer fra alle tidsepoker og stilarter, «harrybiler» og strøkne glidere. Kort sagt det meste var representert og dagen gikk fort med å se på mer eller mindre vellykkede kjøretøyer. Et av treffets morsomste biler var «Frost» fra «Polar Bear Design». Dette er et prosjekt som Høgskolen i Østfold bygget til Shell Eco-Marathon og gjorde stor suksess med. Utrolig velbygd og innovativ!  Klokken 1500 var det premieutdeling og jeg benyttet anledningen til å komme meg ut fra området før den store køen startet. Vårmønstring 2010 er på Kristi Himmelfartdsdag!