Archive for the ‘Kjøpes/Selges’ Category

Har De ni liv? Kjør forsiktig

fredag, juni 6th, 2014

Nyproduksjon av eldre klassisk klistremerke!
Størrelse ca 8x8cm, kr 15.- stk (pluss porto)
Bruk paypalkontoen din og bestill i vei!cat

Delekatalog T1 1954 solgt

torsdag, februar 13th, 2014

Original delekatalog fra august 1954 selges
Komplett, i fin stand men har løsnet litt i ryggen
En mengde bilder/illustrasjoner osv.  Solgt!

Ekstrautstyr selges!

mandag, mars 4th, 2013

Mer utstyr er lagt ut for salg!!

Ekstrautstyr selges!

mandag, desember 3rd, 2012

Enda mer utstyr er lagt ut for salg!!

Modellbiler selges!

søndag, desember 2nd, 2012

Salgsiden er oppdatert med flere utgaver!

HØKA Folkevogngarasje (kjøpes)

mandag, oktober 1st, 2012

HØKA (Hønefoss Karosserifabrikk) var mest kjent for sine busser og trikker men de hadde også en liten produksjon av garasjer tilpasset folkevogn. Byggemåten på disse var svært lik bussproduksjon med galvaniserte plater skrudd/naglet på et stålskjelett. Det finnes lite informasjon om disse garasjene og en av teoriene er at de er produsert på lisens fra et tysk firma. Har du noen informasjon om disse så ta kontakt!

Jeg er svært interessert i å kjøpe en slik garasje, eller en annen av tilsvarende form/merke. Har du noen, eller vet om noen som har, ta kontakt! Alt er av interesse, også restobjekt!

Mer for salg!

mandag, mars 5th, 2012

Mer salgsobjekter er lagt ut!

Sjekk sidene!!

Høstjakten er i gang – oppdatert 03/10

tirsdag, september 27th, 2011

Nye deler, ekstrautstyr og modellbiler er lagt ut for salg!

 

Gangstercaps solgt!

torsdag, september 8th, 2011

Denne gangstercapsen kjøpte jeg for over 20 år siden og dengang lå den fortsatt i den originale esken merket VW Folkevogn. Esken forsvant for lenge siden og capsen havnet aldri på noen bil. Produsenten er Svenske Norema.

Form- og utseendemessig er den veldig «amerikansk» men bredden og festene passer perfekt til en folkevogn. Staget som skal stå ned på karosseriet under ruten virker kort og får det til å se ut som capsen stuper litt. Om det var meningen at den skulle se slik ut eller om det er feil stag er usikkert. Liker du ikke vinkelen så er alternativet å enten fjerne dette eller lage et lengre. Aluminiumslistene trenger litt polering og det finnes litt striper etc på de lakkerte flatene men det er vel meningen at de skal lakkeres i bilens farge.

Du får garantert en caps som få andre har!  Solgt!

 

Bud ønskes!

onsdag, mars 2nd, 2011

Sjekk hva som ikke er solgt på modellbil- og ekstrautstyr-siden!

Alt skal selges så kom med (fornuftige) bud!

Enhjult vogn selges!

torsdag, februar 3rd, 2011

Produsert av «Järn og Stålprodukter» i Borås tidlig på 60 tallet. Fin stand og den ble malt til en utstilling vwacb hadde for noen år siden. Mangler baklys pluss ledning og plugg. Den mangler også fester til bilen men de skal visstnok være svært enkel å lage.

Lengden på hengeren kan varieres fra 0,5-1m. Når den ikke er i bruk kan hjulet tas av og den henger kun på festene. I Sverige trenger en ikke registrere disse og de kan kjøres med samme skilt som bilen. Hvilke regler etc som gjelder i Norge vet jeg ikke og det følger ingen papirer med for å kunne registrere den som henger.

For deg som vil lese mer om denne og andre enhjulte vogner finnes websiden «single wheel».

Pris?  Kom med et fornuftig bud og den er din.
OBS: pga vekt kan denne ikke sendes pr post!

Modellbiler selges!

søndag, januar 9th, 2011

Det er på tide å tynne ut i rekkene igjen og deler av modellbilsamlingen skal selges!

Flere modeller, og andre samlerobjekt, vil bli lagt ut i fremtiden.

Liste over salgsobjekter!

Kjøper Radionette 3D!

søndag, januar 2nd, 2011

Jeg har lenge ønsket meg og vært på jakt etter en Radionette Studio 3D!

Dette var et av flaggskipene til radioprodusenten på slutten av 50 tallet og viste at selv lille Norge kunne yppe seg mot de store utenlandske produsentene.

Det jeg ønsker meg er et eksemplar som er tilnærmet perfekt og som virker 100%. De ble levert med både platespiller og båndspiller men jeg kjøper gjerne en uten.

Kanskje det er mye å håpe på men dette var dyre møbler i sin tid (ca 1500.- i 1958) og de ble derfor ofte passet på. I dag er det få som finner plass til slike og mange står og forfaller i boder og fuktige kjellerrom. Bilde fra nettet ->

Noen som har en eller vet om noen? Jeg kan garantere at det kommer til perfekte omgivelser og vil bli passet på i fremtiden!

Camping-koffert

søndag, desember 26th, 2010

Fra en ekstrautstyr-brosjyre fra Møller utgitt i 1960: Spesialkoffert med komplett utstyr for 4 personer. 1 kl. kvalitet i rustfritt stål og plast. Plasseres under baksetet på venstre side. Kr 160.-

Vet du om en slik? Jeg kjøper den eller bytter mot noe annet!

Brannpumpemotor kjøpes!

onsdag, september 22nd, 2010

Ønsker å kjøpe en 30 hk motor som har vært brukt på en brannpumpe
Lite brukt og fin stand er ønskelig

Litt info:
30 hk ble brukt frem til 1960(?). Den har støpt dynamofot og bensinpumpen plassert på siden av blokken.

Pumpedel, deksler, vogn, tenning, etc kan du beholde om ønskelig da jeg kun ønsker meg en motor

Har du noen for salg eller vet om noen?

SWF spyler selges

lørdag, juli 3rd, 2010

swf1Komplett spyleranlegg fra SWF selges! Glass, holder, pumpe med riktig knapp (merket med W) og spylerdyse type «marsboer». Alt er brukt men i bra stand!

swf2Det eneste du trenger gjøre er å bore hull i bilen, skaffe litt slange, fylle opp beholderen  og spyle i vei. Bud!

Diagonaldekk solgt!

tirsdag, juni 29th, 2010

4 stk diagonaldekk med hvitside, 5.60×15. Merket er Denman. Ca 4 år, lite kjørt. Sidene trenger litt vask men ok stand. SOLGT!

dekk1dekk2dekk3

Huma og Dräger selges!

søndag, januar 24th, 2010

Huma1Salget fortsetter:
Huma Signal-Knopf Duo selges. Passer bla folkevogn 56-59 mod. Litt spesiell tutknapp der ene halvdelen brukes fortsatt til fløyten og den andre halvdelen kan brukes til fløyte nummer to, fjernlys, osv. Tidligere var det ikke uvanlig at biler ble levert med 2 forskjellige fløyter; en for bybruk og en for landeveiskjøring. Dette var tydeligvis en kraftig oppgradering av folkevognen. Esken og monteringsanvisningen følger med. KnappenHuma2 er brukt men virker utmerket. Dessverre er en «hylse» som skal gå gjennom rattet på baksiden knukket men dette kan ordnes lett og kan ikke sees når knappen er montert. Rattet følger ikke med. 3500.-

Drager1SOLGT! NOS Dräger tankmåler til Transporter i perfekt stand med nødvendige rør. Vet ikke om det er noen annen forskjell på folkevogn og transporter versjonen enn rørene som skal ned i tanken. Etter det jeg skjønner så mangler det en eller annen «dings» som skal settes på enden på røret i tanken men har aldri funnet noe bilde av denne. SOLGT!

Störk og Dehne solgt!!

mandag, januar 11th, 2010

Dehn2Sjeldne muligheter:
Dehne tankmåler selges. Med svart bakgrunn til nyere modeller (etter 1957) og leveres med list som matcher resten av dashbordet. Komplett med unntak av deksel over giver (kan kjøpes som repro). Er litt usikker om giver er riktig men den stod montert i en tank med «kul» dvs sen oval og noen år deretter. Strømpen rundt wiren trenger litt jobb om du ønsker det skal se bra ut evt du kan kjøpe den som repro. Krommen rundt instrumentet er litt slitt. Det kan følge med bensintank der måler har vært montert om ønskelig

stork2Störk oljetemperaturmåler, med føler for peilepinnen, selges! Instrumentet virker og er ca 52mm, farger etc er tilpasset speedometer. Det følger også med holder for å montere det under dashbordet eller bøyle for å montere i dashbordet.

Solgt for et godt formål!

Foxcraft Fenderskirts solgt!

mandag, januar 4th, 2010

fox1Enten så hater man de eller elsker de…..

Ekte Foxcraft Fenderskirt vurderes solgt. Disse kjøpte jeg som NOS rundt 1993 og brukte de på bilen i noen år da helst på treff og utstillinger. Men smaken forandrer seg og de har lagt «på hyllen» de siste årene.

fox2Standen på de er meget bra og det er bare å lakkere de i ønsket farge. Fargen nå er L434 Fjordblå. Plastlisten mot skjermene er originale, den ene er litt revnet men kan brukes uten problemer. De originale 4 skru-festene i endene fulgte ikke med og det er blitt laget nye som fungerer fint. Reproer kan kjøpes for $75 om du vil ha det helt riktig

fox4Det føler også med ultra-sjeldne originale Foxcraft låser. Siden en må bore hull i skjørtene for å montere de ble de sjeldent kjøpt og montert. Unødvendig å si men de er ikke montert her heller….

Da er disse solgt!

Div selges

mandag, november 9th, 2009

IMG_1228Jeg har bestemt meg for å kvitte meg med mye av det som blir liggende og aldri vil bli brukt eller jeg har flere av. Vintage Speed, splittdeler, ekstrautstyr, motorer, litteratur, Ghiadeler, modellbiler og andre samleobjekter skal selges! Noe er allerede lagt ut for salg (og solgt) og mye mer kommer i fremtiden.

Kjøper «Kjør Bedre» og VW-brosjyrer

fredag, oktober 2nd, 2009

kjorbedvwbrosjyrØnsker å kjøpe Møller sitt kundemagasin for Volkswagen eiere fra 60-70 tallet. Er også interessert i å kjøpe Norske Volkswagen brosjyrer for luftavkjølte modeller, dvs eldre enn 1978.

Ta kontakt om du har noen utgaver for salg eller bytte!

Hazet Assistent kjøpes

søndag, september 27th, 2009

assistent1Jeg trenger mer orden i verktøyet og har funnet ut at en Hazet Assistent er løsningen. Disse er produsert i forskjellige utgaver over mange år. Diverse utstyr slik som stol og lampe kunne leveres somassistent3 ekstrautstyr. VAG brukte disse som standard til sine mekanikere sammen med verktøytavler til spesialverktøy. Er i utgangspunktet på jakt etter en som er i bra stand men kan også være interessert i å kjøpe et objekt.

Er også interessert i å kjøpe Hazet verktøyvegg pluss gammelt verktøy