Archive for januar, 2012

«Save My Bug»

mandag, januar 30th, 2012

Antall instrumenter og varsellys på eldre VW er som kjent ikke det beste. Det som ofte savnes mest er overvåking av oljetemperatur.
«Save My Bug» har løst problemet på en enkel og billig måte:

Ferdig!

onsdag, januar 25th, 2012

Kjøkkenet i garasjen er ferdig!

Førstemann som kommer på besøk må huske og ta med seg kaffetrakter!

Da er det bare resten igjen…..

En-eiers bil selges

mandag, januar 23rd, 2012

Marietta har bestemt seg for å selge sin gamle folkevogn! Denne fikk hun ny av sin mann i 1959 og den har tilbragt alle sine år i samme by i California. Hele historien underveis er kjent og dokumentert. 106000 miles gjør at dette ikke er noen fantastisk utstillingsbil men den har blitt godt passet på og vedlikeholdt samt nødvendige ting er byttet ut underveis. Motoren er den originale fra 59 og det er vel god grunn til å tro at gearkassen er det samme. Prisen er ca $10k pluss evt frakt og avgifter. Salget tar Old Bug seg av.

 

Fra «Kjør Bedre» 3/63

onsdag, januar 18th, 2012

Helgens kjøp

tirsdag, januar 17th, 2012

Og jeg samler ikke på Disney engang……

mandag……

mandag, januar 16th, 2012

Beetle

fredag, januar 13th, 2012

Nye Beetle Coupe er nå tilsalgs i Norge og tidenes lansering ble gjennomført på mandag. Likheten med forgjengeren fra 98 er synlig men allikevel har de klart å lage noe nytt. Diverse motoralternativer blir levert og den mest spennende har vel foreløpig 200hk.  I fremtiden vil vi se mange versjoner og motoralternativer og de første bildene av en roadster med el-motor ligger allerede på nettet.

Første inntrykk?? Han som designet baklysene har virkelig hatt en dårlig dag på jobb….  Foreløpig står 99 modellen trygt i garasjen og det er ikke bestilt noen ny (enda).

Årets kalendere!

mandag, januar 9th, 2012

Ingen nytt år uten et utvalg av kalendere!

Disse to kan kjøpes fra «Calendarclub». Her er det kun blanke biler som gjelder og ingen antydning til rust og patina. Prisen er ca 10£. De har også et hav av andre motiver og en finner noe uansett hvilke interesser en måtte ha.

For de som liker ekstra mye rust, eller prosjekter som det også blir kalt, er denne fra «alex-art» i Sverige å regne som et oppslagsverk. Masse fine bilder og «svensk krom». 229.- SEK

At det finnes mye kreative sjeler rundt om er kalenderen fra «Volksrods» beviset på. Her er det lite originalitet å spore men kun tøffe bygg. $20

De som er mer interessert i Type 3 vil garantert like denne fra «the 1500 club».  Alle utgavene er representert i de fleste stilarter. $25

Den siste er fra et lite kjent nettsted; algroy.no  Som vanlig er redaktørens biler brukt i diverse motiver men nyheten dette året er at også 2 JFK-biler har fått være med. Det finnes et par eksemplarer igjen av denne og ønsker du et av de så send en mail med en god grunn til at akkurat du skal få en!

 

Fra «Kjør Bedre» 1/74

fredag, januar 6th, 2012

Fra «Kjør Bedre» 2/62

tirsdag, januar 3rd, 2012