«Panser-bh»

Selv om veistandarden ikke er noe å skryte av i 2012 var det (heldigvis) verre på 50-60 tallet. En skulle ikke kjøre så langt utenfor sentrum før det var kun grusveier og dette gikk ofte utover fronten på bilene. Spesielt panseret var utsatt på folkevognen og gjorde at mange monterte beskyttelses-trekk i kombinasjon med gitter på hovedlyktene.

BH, gammel produksjon.
Trenger vask og nye strikk på baksiden.

Solgt!

 

 

Pepita-BH, nærmest ubrukt i fin stand
Komplett med strikk/kroker.
Trenger kun vask.

Solgt!

 

“Huvskydd för Volkswagen” i blå vinyl.
I original pose med info.
Aldri brukt, perfekt stand.

Solgt!

Gilbarco

Fikk disse bildene tilsendt fra Kristian. Han kom over denne forlatte pumpen fra 50 tallet på en sidevei men fant ingen som ville selge den. Dessverre har den blitt brukt til diesel men de sporene må vel kunne fjernes. Eier bes ta kontakt for avtale om handel…….

Charles Gilbert og John Barker introduserte sine første bensinpumper i 1910. Dette var manuelle pumper som hentet bensin fra nedgravde tanker. I 1911 fikk de et målesystem og i 1930 kom den elektriske versjonen. Navnet Gilbarco ble første gang brukt i 1929. De produserer fortsatt pumper og kikker du etter neste gang du fyller opp tanken er det stor mulighet for at pumpen er akkurat fra Gilbarco

Garasjetid

Etter en uke med influensa var formen såpass at litt tid kunne brukes i garasjen igjen. Cabben har fått overhalt kingbolter ++ og dette er montert sammen igjen. Mens bilen har allikevel stått på bukker har felgene blitt sandblåst og lakkert. Et par småting til ble også ordnet og nå er bilen klar for varme og vår!