Archive for november, 2012

Ismaskin selges!

fredag, november 30th, 2012

Funksjonell enhet. VW 1,6 liters luftavkjølt motor. Hytte, Webasto varmer. Hydrostatisk firehjulstrekk. Tanker og beholdere reparert, sandblåst og malt. Prisen er 12000 Euro og den befinner seg i Finland.
Link til annonsen (og resten av teksten Google ikke klarte å oversette)

Ny takgrind til Karmann Ghia!

torsdag, november 29th, 2012

Pedroracks produserer takgrinder til luftavkjølte VW’er (pluss noen andre bilmerker) og utvider stadig utvalget. Karmann Ghia har lenge savnet et alternativ til Vintage Speed sin utgave og nå er den klassiske versjonen med trespiler på markedet. Prisen er 450$ og tilbakemeldingene på produktene som han selger er meget bra. Bare så synd at frakten til Norge blir høy og når Jens i tillegg har fått (eller tatt) sine avgifter blir denne veldig dyr.

«Motometer Gauge holder»

onsdag, november 28th, 2012

Original accessory made by AAC, these neat gauge holders were first produced around early1950’s and went on to be offered by a couple of gauge manufacturers through the 60’s. They clamp straight onto the steering column so no more cutting into your dash to hold any 52mm gauge like oil pressure / temp, fuel, clock, volt amps etc. Precision made in brass and supplied finished in Ivory paint or Chrome. Supplied with stainless steel column strap/rubber strip to protect your steering column.

Tyresaver

tirsdag, november 27th, 2012

Förhindrar att däck blir platta på exempelvis entusiastbilar, husvagnar, släp m.m. som inte körs under längre perioder. Kan även användas som ett perfekt «stop» till ditt fordon genom att man bultar fast dem i garagegolvet. Passar 250-500 mm hjul. Säljs som 2-pack.

Camping With Ludwig Van

mandag, november 26th, 2012

Stories and Photographs for Children Young and Old. This book is about camping in a bright green 1978 VW camper van named Ludwig. Parents will enjoy the basic facts of the stories, children will enjoy the way Ludwig is portrayed as human, and everyone will enjoy the photographs. This book will appeal to VW camper van owners as well.
Selges som ebook
og vanlig bok.

Laaaaaang dobbelcab selges

søndag, november 25th, 2012

Sett sammen en dobbelcab og en enkel cab og du får det beste av 2 verdener; plass til hele familien samt all den bagasjen de ønsker!!. Ca 30000 Euro og er den godkjent i Belgia skal den også kunne bli godkjent for Norske veier! Annonsen ligger på thesamba!

Gode ideer #2

lørdag, november 24th, 2012

Noen andre gode forslag?

Dagens Ambulanse…

fredag, november 23rd, 2012

Gode ideer!?

torsdag, november 22nd, 2012

Noen bedre enn andre…..

Firmabiler #4

onsdag, november 21st, 2012

Splitt transporter begravelsesbil har nok aldri vært vanlig i Norge men noen eksemplarer fantes. Sand Menighet fikk levert sin i 64/65 og denne ble bygget av VW verkstedet i Haugesund.

Den var basert på en dobbeltcabiner og en varebil der gulvet var lavere for å slippe å løfte kisten så høyt. Motoren ble byttet ut til type 3-motor som var lav nok til det senkede gulvet.

Bilen ble levert med vanlig reduksjonsbokser på bakakselen men den gikk for fort og kjørte rett og slett fra gravfølget. Løsningen ble å montere såkalte «Alpedrev» i reduksjonsboksene som har en annen utveksling og ble levert som option. Bilen gikk som russebil på 80 tallet og ble levert til hugging i 89.

Verkstedet bygde opp en bil til året etter basert på en pick-up, også denne har blitt hugget.    Kilde: Morten Lund

Karusellauto

tirsdag, november 20th, 2012

Dessverre mangler det fortsatt en karusell-vogn i Tivolisamlingen og denne bilen som nettopp ble solgt på tysk ebay fristet. Som med de fleste kule auksjoner var det kun snakk om «ingen frakt, må hentes» og nå er den solgt…

Garasjepynt

mandag, november 19th, 2012

Ståle tipset meg om en tråd på pv-forumet der en kjedelig garasjevegg blir pyntet opp. Litt maling og noen timer gjør underverker og plutselig har en områdets tøffeste garasje. Har du gjort noe tilsvarende eller har lignende planer så ta gjerne kontakt og del de gjerne med andre!

Liberty Tool

søndag, november 18th, 2012

VW Limousine selges!

lørdag, november 17th, 2012

Spesiell bil! Ble laget til et bryllup for mange år siden, vi kjøpte den for å bruke den i Vømmøl-toget, men på grunn av plassmangel må den selges. Ikke registrert, men biltilsynet var positiv :-)  Kr 10000.-

«Door Braces»

fredag, november 16th, 2012

«Bugstuff» (US) selger disse stagene som en skrur fast i døråpningen og dermed sikrer at åpningen forblir perfekt med kanalskifte, osv. Prisen er ca $80 og to modeller leveres: 60-66 og 67-. Noen som vet noen grunn til at disse ikke kan brukes på pre 60 modeller?

For de som tror de har alt….

torsdag, november 15th, 2012

Gitar for VW entusiasten! Om du syns det er flaut å spille på en VW kapsel så finnes den også i Porsche utgave….

Dagens dobbel….

onsdag, november 14th, 2012

Hazet

tirsdag, november 13th, 2012

American Pickers + VW

mandag, november 12th, 2012

Dårlig opptak men mange VWer! (ikke jeg som er «fotograf»..)

Størrelsen på utstyret…..

søndag, november 11th, 2012

De påstår at det ikke er størrelsen det kommer an på men med denne snøfreseren blir du sjefen i gata. Produsenten var Paul Schiller (Sveits) og hele saken drives av en 25hk VW motor!

Gunson Eezibleed

lørdag, november 10th, 2012

Ser ut som en enkel måte å lufte bremsene på?

Julepynt

fredag, november 9th, 2012

Det er lenge siden årets salg av julepynt startet og for å komme i den rette stemningen selger Volkswagen Classic Parts denne jule-T2 kulen. Den er håndmalt, leveres i egen eske og prisen er 6,90 Euro

Retrobøker

torsdag, november 8th, 2012

Billig på Coop OBS: 1 for 60.- &  2 for 99.-

WOW!

onsdag, november 7th, 2012

Fin Camper selges!

tirsdag, november 6th, 2012

Volkswagen 1979 Camper. Restaurert med bla 17″ Fuchs. Liggeplass til 5! Selges komplett med fortelt og thule sykkelstativ. Kr 250 000.-

Kreativ «radio»

mandag, november 5th, 2012

Radioer til splitt folkevogn har en tendens til å koste mye og med kun AM er det et begrenset bruksområde. En av de mer kreative løsningene, med et utall muligheter, dukket opp i en salgsannonse; en reprofront av en Becker Monza og resten var opp til deg. En eldre radiomodell, kun en forsterker med mp3, cd-veksler eller ingenting; her er det bare teknisk kunnskap som setter grensene. Dessverre var den solgt så det får bli med planene….

Kjenner du til B-38377?

søndag, november 4th, 2012

Det er noe spesielt med bilene vi vokste opp i. Og enda mer spesielt når man, som Liv Nybakk Sivertsen, senere arvet familiens gamle Volkswagen Boble da hun fikk førerkort på slutten av 1970-tallet. Hun kjørte den i et par år før nye biler kom og tok over plassen. I bilregisteret står fremdeles B-38377 registrert på hennes avdøde far. Det står ikke  at den er vraket, og dermed er det jo et lite håp om at den står ett eller annet sted?
Les mer på Broom

Ghia Boxster

lørdag, november 3rd, 2012

Har du mye fritid og store karosseri-kunnskaper så er det utrolig hva en kan få til!? Amerikanske Translog har «tredd» en Karmann Ghia over en Porsche Boxster med alle de problemer det medfører; lengde, bredde, midtmontert motor, etc. Hvor vellykket dette har blitt får hver og en bestemme men det er fint å se de har brukt en «fat-chick» Ghia…

God helg!

fredag, november 2nd, 2012

Detaljer

torsdag, november 1st, 2012

«This was a bargain. I picked it up at the Mount Prospect City police auction last spring. It’s an old Mount Prospect police car. They were practically giving them away» Elwood Blues, Blues Brothers

Minst like godt tilbud ble gitt på årets SCC: kjøp 4 gamle (dvs riktige) ventilhetter til din VW og ta med så mange ekstra som du trenger. Det blir en del når du eier 5 luftavkjølte pluss må ha noen ekstra i reserve…