Et lite vinterprosjekt… #6

1 stk Gulf Ljungmans StarMix fra 1961 ferdig restaurert! Det spesielle med disse pumpene var at de var beregnet for mopeder, påhengser osv som trengte olje i bensinen og prosenten av denne ble justert ved hjelp av en sveiv på siden. Pga et mer nøyaktig telleverk (derfor viseren) kunne en også kjøpe mindre enn de 5 literne som vanligvis kreves ved bensinkjøp. Bensin med olje ble kalt «Regulær»
1 2
3 4

Dashbordmerker #5

Det ser ut som det også var diverse merker beregnet for andre steder og markeder men produsenten var nok den samme. Flere av disse har nok blitt klistret opp i hjemmet på 70 tallet Noen som vet hvor de ble solgt eller har andre opplysninger? Flere bidrag ønskes!
dash1 dash2

En Shell-stasjon for seg selv..

Ståle har brukt høsten og vinteren på å bygge en liten Shell-stasjon i garasjen! Det hele er gjennomført med diverse tidsriktig utstyr og bensinpumpe. På tross av stasjonen og en gigantisk Cadillac har han også funnet plass til bla en sofakrok. Planene videre er å innrede stasjonen og mye av utstyret er allerede på plass. Utrolig gjennomført og bør være en god ide for flere garasjer. Finn frem metermålet!
2IMG_5388 copyIMG_5390 copy