Wolfsburg fikk seriegull

Selv en som er totalt uinteressert i fotball har fått med seg at Wolfsburg har fått seriegull i tysk fotball. Da jeg første gang besøkte byen i 99 var hjemmebanen deres en liten filleplass med et par tribuner etc. Etter at Autostadt åpnet i 2000 ble det fart i sakene og en liten stund etter kunne de ønske velkommen til «Volkswagen Arena»; et kjempeanlegg som får Røkkeløkka til å virke som et bakgårdsannlegg i forhold. Tydeligvis har sponsingen fra VW hjulpet og byen får noe å feire resten av sommeren. Arenaen brukes også til store konserter og bla har A-ha spilt der.

One Response to “Wolfsburg fikk seriegull”

  1. Erlend sier:

    De «fikk» ikke seriegullet. Dette er noe de har jobbet seg til. Jeg er ihvertfall utrolig imponert.
    Wolfsburg har alltid vært sympatilaget mitt, i form av at de alltid har vunnet når jeg har tippet på dem. Jeg kommer aldri til å glemme da de til over 5 i odds slo Bayern Munchen.
    Takk og gratulerer, Wolfsburg.