Ut på tur!

For den mer praktiske VW eier var utvalget av utstyr til sitt kjære kjøretøy uendelig stort. Skulle en finne på å ta en spontan-piknik, eller en planlagt, fantes det en piknikkoffert som passet perfekt under passasjersetet og kunne lagres der når den ikke var i bruk. Den var beregnet for 2 personer og inneholdt det nødvendigste av kopper, fat og bestikk. Det fantes også mer «universal-versjoner» for 4, 6 og 8 personer men disse var betraktelig større og måtte dermed plasseres andre steder i bilen.

Når piknikkofferten var lagret under «setet til mor» var det plass under førersetet hvor reservekannen med bensin kunne ligge. Den var på 5 liter og var på samme måte som piknikkofferten nøye tilpasset plassen som var disponibel. God tur!

4 Responses to “Ut på tur!”

 1. Ing Lur sier:

  Hmm. Hadde vært kult med en slik under baksete.
  Du har vel en slik du kan legge ut bilder av..

 2. admin sier:

  Har dessverre ikke noen slik men kjenner en som har! Tror det ordner seg snart :-)

 3. Erik sier:

  Kunne tenkt meg en slik kanne til Bensin, noen tips der Frode?

 4. admin sier:

  Står «ofte» slike bensinkanner tilsalgs på thesamba