Gilbarco Esso dieselpumpe selges

Sjelden Gilbarco 3006 selges. Ble kontrollert 1959 og 1962 og deretter mest trolig pensjonert. Prisen ble siste gang justert til 1,04 og der står det fortsatt, bom fast. I forhold til sine forgjengere var denne pumpen mer åpen og lys med store vinduer og viste vei for hva som ville komme på 60 tallet med bla automatisk inntrekk av slange. Den ble produsert i England for det Norske marked med riktig telleverk og tekst på norsk. Pumpen er lakkert i riktige Esso farger fra den tidsperioden. Restaurert innvendig og utvendig, bortsett fra glasskuppel og skiver som har fått beholde sin originale patina. Glasskuppel er gammel, original og meget sjelden utgave. Lys i kuppel og skiver er original og virker selvfølgelig. Alt pumpeutstyr er tatt ut og pumpen har fått montert hjul så den kan flyttes lett. Pumpen har telleverk som virker og betjenes av pistolhåndtaket. Nulling av telleverk gjøres med sveiven på siden Kan sees og må hentes i Øygarden utenfor Bergen.
Kr 35000.  Kontakt fralg@online.no

Comments are closed.