Vanskelig valg!

april1Planen er å få bruke noe av ekstrautstyret jeg har samlet på Ghiaen. Noe av det mer spesielle en kunne kjøpe var griller til å montere i fronten og ofte lignet disse versjoner som andre bilmerker april1.2var levert med, feks Alfa Romeo. Valget mitt står mellom disse to og jeg er svært interessert i å få tilbakemeldinger på hva dere mener. En av de store fordelene er at jeg har en uskadet og perfekt front så det blir sikkert ingenting å si på passformen og dermed lettere å bore hull til festene!

3 Responses to “Vanskelig valg!”

 1. Kristian sier:

  Vel siden det var 1 April når du skrev innlegget. så vet jeg svaret :-)
  Du har alltid vært svak for alfa romeo, det er vel kun du og Jeremy Clarkson i hele verden som liker de bilene.
  :-) nudge nudge vink vink

 2. K1t sier:

  Snekker er du nå ikke ;)

 3. Svein sier:

  Ghiaen er fin som den er, don’t mess with perfection! ;)