Ghia mekk #21 – klar for Biltilsynet

9 timer igjen til avtalen på Biltilsynet og bilen er klar! Det kan virke som det hele er veldig godt planlagt men det er kun snakk om flaks….. Siste kvelden ble brukt til å montere resten av innredningen samt gjøre de siste justeringer ghia49og montering. Litt arbeid gjenstår men dette dreier seg om deler som mangler eller ikke har kommet tidsnok.

Det siste som ble gjort denne kvelden var å justere frontlysene (bildet). De blå teipene på døren holder fast gummipakningen da denne løsnet igjen for n’te gang og nok et produkt blir prøvet for å holde den fast. Noen som kan anbefale et stoff til å lime gummilister mot lakk? Skal helst herde på kortere tid enn ghia5014 dager.

Fant denne lappen i lommen på dørpanelet da jeg skulle montere det i kveld. La oss håpe på at dette ikke er Biltilsynet sin innstilling!

Da er resten opp til Statens menn!  Oppdatering kommer.

5 Responses to “Ghia mekk #21 – klar for Biltilsynet”

 1. Vemund sier:

  Jeg har dette limet tilgjengelig dersom du vil teste det:
  http://www.justkampers.com/shop/beetles/beetle-vehicle-accessories/tools/body-tools-products/hycote-super-stick-multipurpose-adhesive-j11335.html

  Det funker greit, men det kan bli litt klin når man sprayer på og skal hefte pakningen. Derfor laget jeg en mal i papp for å begrense sølet.

  Dette kan du selvfølgelig få bruke gratis!
  hilsen Vemund

 2. Gaute sier:

  Tvi tvi Frode!
  Sikker på at dette går rimelig greit:-)

 3. JonnS sier:

  Lykke til Frode. Kan ikke tro annet enn at dette går veien…!!! ;-)

 4. Svein sier:

  Hei Frode

  Jeg så deg i Ghiaen på «Tilsynet» idag, regner med at den gikk glatt igjennom? Det er en utrolig restaurering du har vært igjennom på denne korte tiden, jeg er målløs!!! Suverent arbeid på noe som vel må være rekordtid!?

 5. Knechten sier:

  Rett og slett gratulerer!!! Når blir første fe-sjå?