VWACB delemarked

Onsdag arrangerte VWACB delemarked i sine lokaler på Breistein. Mange møtte frem og det var mye deler og objekter til salgs. Det meste dreide seg om brukte «vanlige» ting men det dukket også opp litt NOS deler samt noen samleobjekter. Kveldens eneste kjøp for undertegnede var 2 NOS simmerringer til en eldre styresnekke samt 2 Rossi frontlykter(!) som tidligere eier ga vekk gratis. Kveldens heldigste var han som kjøpte en original norsk reparasjonsbok fra 1953.

Kun camperen av bilene på bildene er til salgs!
De andre er (evighets)prosjekter……    Takk til arrangørene!

2 Responses to “VWACB delemarked”

 1. Jan-Henrik sier:

  Hei!

  Du glemte mansjettene til Rossi lyktene. Har nevnt det på tråden i forumet!

  MVH Jan-Henrik F. Davø

 2. admin sier:

  Veldig bra!
  Trodde de var gått i søppelet!