Kalendere 2011

En god start på året er å vise noen av kalenderne som du kan pryde veggen din med?

Vi begynner med disse 2 fra Calendarclub. Her er det kun blanke biler som gjelder og ingen antydning til rust og patina. Prisen er ca 10£. De har også et hav av andre motiver og en finner noe uansett hvilke interesser en måtte ha.

Volksrods sin er de totalt motsatte; her er det lite blank lakk. At det finnes mye kreative sjeler rundt om er dette beviset for og her er diverse VW hotrods presentert. Det er mulig de har begynt å gå tom for VW’er å presentere for dette året har det dessverre sneket seg inn flere amcars….. $20

Nr 3 utgis av VW/Møller og kan bestilles på ditt lokale delelager. Motivene starter med klassiske folkevogner for å ende med ett eller annet fra 2011. Fin trykksak i ekstra stort format, pris ca 140.-  Visste du at det ble lagerført 5300 forskjellige deler til din folkevogn i 1953?

Siste utgivelse er fra det mindre kjente nettstedet algroy.no  I en enkel trykksak blir redaktørens biler presentert og siden han ikke eier 12 biler (enda) må de fleste brukes 2 ganger.

Det finnes noen ekstra eksemplarer av denne som ikke er delt ut enda så har du en kjempegod grunn til at akkurat du fortjener en av de så ta kontakt!

Comments are closed.