Testbenk

Når jeg en gang blir ferdig med mitt «Vintage-Speed» prosjekt ønsker jeg meg en slik! Dette er en enkel og genial måte å teste og justere motoren. Benken leveres komplett med bensintank, batteribrakett, kabler og kontrollboks. Denne kan brukes på alle luftavkjølte VW motorer (6 volt og 12 volt) pluss Porsche 356. Produsenten er Zalex Industries i California og når prisen er $449 pluss frakt (ca $160 til Norge) så er det bare å håpe at dollaren går til bunns igjen! I følge websiden kan du «Exercise your engine regularly» noe som absolutt er en fordel når en ikke har en bil til å putte motoren i.

2 Responses to “Testbenk”

  1. Marius sier:

    Hvorfor kjøpe dyrt fra usa når du kan få billig på biltema? Legg litt mer flid ned i batteriholder og bensintank og vips så har du en schläger!
    http://www.youtube.com/watch?v=12K_8BlznGY

  2. Erik sier:

    Fordi den er ultrakul Marius. Men det er vel ikke noe du er opptatt av :-)