Hjelp, vi flyr!

Fikk en mail om denne auksjonen og avsender mente den passet perfekt i min «Tivoli-samling». Fransken min er ikke bra etter kun 2 timer på ungdomsskolen men med hjelp fra Google klarer en å forstå så mye at den kommer fra en karusell og den har stått lagret i mange år. Når den er kun 2 meter lang og har et vingespenn på 1,2 meter skulle en alltid funnet plass til den. Dessverre sendes den ikke og må plukkes opp lokalt. Meningen er at Europa skal besøkes denne sommeren men tror vi dropper den omveien. Noen som skal på ferie i den retningen?

2 Responses to “Hjelp, vi flyr!”

  1. JonnS sier:

    Var jo dødstøft dette… Ser ut til at Frankrike må legges inn i reiseruten i sommer :-P
    Må jo være et skolefly dette… siden det har ratt til alle ombord…

  2. Svein sier:

    …de fire styrer hver sin vingeflaps, JonnS…