#18 – Del 1

Et av vinterens prosjekter er å pusse opp nummer 18. Dette er en eldre «bumper-car» som er produsert av Italienske «Soli». Firmaet produserer slike fortsatt om enn i et mer moderne design. Jeg kjøpte min for noen år siden og den hadde da tilbrakt sine siste år, sammen med 2 brødre, som lekeapparater i en barnehage. EU kravet til slike apparater ble sikkert ikke innfridd og disse måtte dermed bort.

Vekten er ca 200kg og mesteparten av denne er pga et kraftig rammeverk med motor. Det er liten mulighet for å kunne beholde denne original pga deletilgang og det praktiske ved lagring og bruk. Selvfølgelig kunne en spent opp et nettingtak og lagt jernplater på gårdsplassen men jeg velger å gjøre det enkelt. Bunnen blir dermed skiftet ut med treverk og heretter blir den en del av «tivolisamlingen». Følg med for oppdateringer.

3 kommentarer til “#18 – Del 1”

  1. Den der var tøff Frode.
    Lette den godt og inn med en el motor så blir jo den artig på tunet den der.

  2. Har ikke klart å finne ut hvilken spenning motoren har originalt gått på men det er litt av en «kloss». Hele motoren snur når du svinger på rattet.

  3. Denne skulle jo absolutt vært med i en av utstillingene på Sartor Frode.
    Hadde gjort seg nedstøva borti en krok av en «garasje» utstilling («,)

Det er stengt for kommentarer.