Akkord UKW-Autotransistor

Utstyret som kunne leveres til VW og folkevogn var enormt. Mye var selvfølgelig universalt og kunne kjøpes på bensinstasjonen mens annet var spesialtilpasset og måtte derfor kjøpes på spesialforretninger slik som bil og radioforhandlere.

Denne Akkord radioen har jeg hatt i 58 modellen en god stund nå og fungerer utmerket. Den har 2 funksjoner; den kan tas ut av en fastmontert kassett i bilen og brukes som en liten reiseradio på batteri. Når den monteres i bilen kobles den automatisk til en forsterker som bruker kjøretøyets strøm, antenne og høytaler. Kasetten er tilpasset dashbordet på folkevogn etter 58 mod med riktig listverk.

Papirene som fulgte med viser at garantien gjelder i 6 måneder fra kjøpsdato 20. desember 1962 og prisen var 298DM for bare radioen. Kjøpte en hele pakken med kassett, frontplate, antenne, høytaler og kondensatorer for støyavskjerming kom den på ca 442DM.