Enda en gammel «svenske»

I de 20 årene som jeg har holdt på med VW har jeg visst at det står en splitt i en garasje i nærheten. En tid tilbake traff jeg tilfeldig på sønnen til eieren og ble invitert til å se nærmere på den. Bilen er en Azurblå 51 mod med isjias luker. Den ble importert fra Sverige i 1962 og fikk samtidig ny 25 hk innbyttemaskin, helt likt min egen splitt. Bilen ble brukt mye frem til midten av 70 tallet da den ble parkert i garasjen. Noe rustskader har det vært og eier har utbedret disse og diverse andre ting gjennom årene. Han har også bygget et snedig stativ til motor med girkasse og startet denne opp jevnlig til 6 volt batteriet sa takk for seg. Bilen er ikke for salg og planene videre til familien er å få denne på veien igjen.

2 kommentarer til “Enda en gammel «svenske»”

  1. kjekt å se at det fremdeles finnes biler å oppdage der ute.
    Håper de får den på veien igjen, og hvis de gir opp så regner jeg med at mr Algrøy blir spurt om å overta stafettpinnen..
    Gratulerer med dagen forresten 😉

  2. Takk for det!
    Har allerede spurt om å få kjøpe bilen men de ser den som et familieklenodie, kanskje ikke så rart etter 50 år.

Det er stengt for kommentarer.