Kjør Bedre

I 1960 fant Harald A Møller, som har importert VW til Norge siden 1949, at tiden var inne for å gi ut eget blad for VW-eierne. I dette ble de forskjellige forhandlerne presentert, importøren fikk skryte av seg selv og sine produkter og ikke minst fikk VW-eiere skryte av importøren, forhandleren og sin bil. I tillegg ble nyere versjoner av de luftavkjølte (senere vannavkjølte) presentert og en fikk tips om forbedringer av kjørestil og vedlikehold. Etter det jeg vet ble det stopp for utgivelsene i 1974. På 90 tallet dukket produktet opp igjen; fortsatt like fullt av glade forhandlere og eiere. Den eneste forskjellen er at nå er alle de luftavkjølte fjernet da Møller ser helst at de ikke skal forbindes med disse «dinosaurene» i bilhistorien.

Har du eksemplarer av disse for salg?  Jeg kjøper utgaver gitt ut på 60-70 tallet og kan evt bytte med utgaver jeg har flere av!