«All reklame er god reklame»

sies det og siden markedsføring er viktig i dagens forbrukersamfunn har jeg brukt litt av budsjettet på dette 🙂 Storøien har laget disse retro-nøkkelringene til meg og jeg må si jeg er imponert hva en får til med en laser. Han «skjærer» motiv på det meste slik som glass, lær, skinn, tre osv.

Har du lyst på et eksemplar så ta kontakt, det eneste jeg ønsker i retur er et bilde av nøkkelringen i bruk sammen med nøkkelen din i låsen på din luftavkjølte VW! Bildet vil bli blogget på denne siden 🙂

4 kommentarer til “«All reklame er god reklame»”

  1. Nice stykke arbeid, der Frode… Tror jeg har vært borti den logoen før…? Regner med at det allerede ligger ett stk å venter på meg..:-P

  2. Kjempetøff nøkkelring! En slik vil jeg også gjerne ha:-) Bilde av nøkkel i tenningslås skal bli.

Det er stengt for kommentarer.