Zitrusgelb

Helt siden jeg kjøpte min Berylgrønne cab i 2002 har jeg vært klar over at den mangler noen vesentlige ting på denne: gule stigbrettgummier og kjederlister. Disse skal selvfølgelig ikke være noen hvem som helst gulfarge men «Zitrusgelb». Dette er en farge som for alle av oss andre ser grønn ut men for en fargeblind person på fabrikken ble hetende gul. Fargen på disse detaljene eksisterte bare på berylgrønne biler som fantes et par år i begynnelsen på 60 tallet og er dermed så spesiell at ingen har tatt seg bryet med å reprodusere de (etter det jeg vet). NOS stigbrettgummier er nå endelig ankommet fra Tyskland men kjederlistene til skjermene er fortsatt et savn. Må jeg lete i 6-7 år til eller vet du om noen til salgs? Reproer eller NOS betyr ikke noe så lenge fargen er rett!

Én kommentar til “Zitrusgelb”

  1. Svein Isager lakket jo stigbrettgummien sin med bra resultat – kanskje verd et forsøk på kjederlistene også?

Det er stengt for kommentarer.