Rico Bilmøbler

Når det gjelder campinginnredninger til Transporter er nok Tyske Westfalia den absolutt mest kjente leverandøren men Rico ble også mye brukt her i Norge. Disse hadde fabrikk på Karmøy og resultatet skulle bli et «Hotell på hjul» i følge produsenten; De har alt de trenger. Et oppholdsrom, spiserom, soveværelse og barneværelse. Ikke lite en fikk plass til i denne transporteren altså men ideene og løsningene de presenterte var meget bra og holdt høy standard. Prisen for selve innredningen var 3380.- (1974 priser) og dette inkluderte fremsofa, baksofa, salongbord, toiletskap, kleskap, 2 sideskap, kjøkkenbenk og bokhylle. I tillegg kunne en kjøpe barneseng, gulv, isolasjon i tak og vegger, gardiner og gulvteppe for 1295.- Valgte man «turist service» kunne bilen leveres inn om morgenen på fabrikken og hentes som en camper om ettermiddagen. Rico-campere kan man fortsatt finne til salgs. De er ikke så populære som Westfalia modellen, som ble levert med hevetak, men like anvendelige og til en lavere pris. Rico eksisterer fortsatt og produserer fortsatt campinginnredninger til et par bilmerker.