Nytt gulv!

Gulvet i garasjen ble dessverre aldri malt eller oljet da det var nytt og da tar det ikke lang tid før det er full av oljeflekker osv. De fleste som har folkevogn vet at disse lekker litt….. Forskjellige måter å behandle dette på ble vurdert og valget falt tilslutt på granitt-fliser! Disse er hard, sterk, gjennomfarget og jeg kunne få mitt ønskede pepita gulv 🙂 Pga stor konkurranse på disse begynner prisen å bli så lav at de kan konkurrere med feks epoxy (som ikke er det samme som i «gamle dager» etter at tynner ble forbudt). Jobben tar litt lenger men det er utrolig hvor kjapt ting går når en først kommer i gang. Med god hjelp fra en bekjent la vi flisene på ca 10 timer og brukte ca 4 på fugingen. Det som gjenstår av dette prosjektet er litt maling, silikon samt kappe til risten i gulvet. Neste ut nå er bygge arbeidsbenk samt montere skap.

6 kommentarer til “Nytt gulv!”

 1. du snakker om tynner i epoxy’en?? epoxy er ikke dårligere nå enn den var før. bare vanskligere å legge pga mindre av de skadlige tilsetningene som gjorde den som fløte…

 2. Hei, veldig bra gulv du har i garasjen din. Jeg har akkurt fått ferdig min garasje og sitter med forskjellige gulv-ideer, alt fra garasjegolv.no til epoxy og så ser jeg dine fliser her nå hehe Kunne jeg spurt deg hvor du kjøpte disse og ca m2 pris ? Jeg bor i Bergen.

  Takksam for tips.
  Mvh
  Peder

 3. Hei
  Kjøpte de hos Flisekompaniet Sotra, de har de også på Danmarksplass.
  Mener jeg betalte ca 120.- kvm. Hele garasjen kom på ca 9000.- inkl lim, fugemasse, etc. Prismessig er ikke dette mye dyrere enn epoxy eller «garasjegolv.no».

  Kjøpte 1 kvm med tilsvarende produkt som garasjegolv.no selger (hos OBS Bygg) for å teste det, ikke noe imponert. Har du fall/ujevnt gulv så legger det seg ikke nedtil betongen og lager støy når du går på det. I tillegg kommer vanskeligere å holde rent pluss det er dyrt.

  Sats på fliser eller epoxy er mitt råd!
  Send meg bilder når den er ferdig!

 4. Takk for svaret her…Ringte Flisekompaniet. De skaffer granittfliser til 299/m2 blir vel litt dyrt da ja.

  Har sendt deg en email

Det er stengt for kommentarer.