Ulvenmarkedet 09

Vestlandet er ikke bortskjemt når det gjelder markeder og spesielt ikke de som er beregnet for veterankjøretøy. Ulvenmarkedet er et av de få unntak som finnes og på tross av at dette bare har blitt arrangert i noen få år begynner det å bli en bra antall selgere/publikum som finner veien. Os Skysslag arrangerer det hele på dugnad og det koster ingenting å selge, være publikum eller for parkering! Årets marked var flyttet noen hundre meter fra militært område til Os Yrkesskole. Tidlig lørdag morgen var plassen allererede halvfull og det ble trangt utover dagen. Mens kjøretøymarked ellers i Norge fylles opp av det meste av det som finnes mellom himmel og jord er en stor del av Osmarkedet bildeler. Mye VW deler ble observert både til eldre og nyere modeller og av de mer sjeldne sakene var en 25 hk VW-motor fra august 52. Langt fra komplett men mye riktige detaljer som er vanskelig å få fatt i. Av andre ting som ble med hjem kan nevnes 80mm VDO ur, et sett 56-61 baklykter og NOS fordelerlokk til 25hk. Absolutt verdt turen altså. Takk til innsatsen til OS og vi håper på flere markeder i fremtiden!  Da er det bare å begynne å glede seg til Ekeberg-markedet om 14 dager.

Én kommentar til “Ulvenmarkedet 09”

Det er stengt for kommentarer.