Telefunken

I VW kretser er Telefunken kjent for sine radioer og da spesielt til splitt bobler og tidlige de-luxe Transportere. Formen på «radiohullet» på disse bilene er karakteristisk og lett gjenkjennelig. Problemet med folkevogn var at en måtte fjerne klokken i dashbordet for å få plass til radioen. Løsningen ble derfor å kjøpe seg armbåndsur, luker til hanskerommene (med plass til klokke), klokke i speilet, klokke på armen til speilet eller bruke solen (om du hadde vært speider i ungdommen). Brezelwerks er kjent for sine gode reproduksjoner av knotter, gearkuler, tutknapper, osv og har satt i gang produksjonen av denne nøkkelringen med Telefunken logo. Denne må du rett og slett få fatt i om du har en Telefunken radio! Jeg har nøkkelringen men mangler radioen, noen som har en for salg?