Endelig arbeidsbenk

En arbeidsbenk i garasjen har lenge blitt utsatt pga uklarheter ang gulv samt jobbing med biler og andre ting men endelig kunne prosjektet settes i gang. Etter mye måling ble turen tatt til IKEA for innkjøp av de nødvendige skuffer og skap som trengs for å prøve å holde orden i systemet. Deretter ble det hele konstruert av 2×4″ plank og platen ble laget av 1,5×3″, et vinkeljern til å beskytte fronten er bestilt og blir levert/montert i nær fremtid sammen med en skrustikke. Fast opplegg til trykkluft er montert pluss det nødvendige antall stikkontakter som trengs, i tillegg er brann og innbruddsannlegg koblet opp sammen med huset mot vaktsentral. Vasken er også endelig montert og rørleggeren har koblet til varmt og kaldt vann. Ting begynner å komme på plass og det som nå i hovedsak står igjen er å koble opp nettverk og antenneanlegg mot huset, regner med det blir besøk fra resten av JFK når dette er klart slik at dataen blir riktig installert? Husk i så fall høytalere Kristian (og gjerne en stor skjerm….)

2 kommentarer til “Endelig arbeidsbenk”

  1. Dette ble bra Frode, har du lagt ruter på gulvet i hele garasjen?
    Fikk godkjenning på min garasje i kommunen, men endte nylig med at naboene truet med rettslig forfølging dersom vi satte den opp, så den er nå lagt på is…

Det er stengt for kommentarer.