Ekebergmarkedet – lørdag

Lørdag var det opp igjen tidlig for å gjøre de store kuppene. Jeg traff en med samme ærend i porten da jeg var på vei inn og han kunne fortelle at han allerede hadde vært der et par timer. Han hadde funnet flere bra ting i løpet av disse timene og jeg traff flere i løpet av dagen som bekreftet flere «godbiter». De som sier Ekebergmarkedet er utgått på dato tar tydeligvis feil. «Gasolin» hadde salgsstand med sitt brede utvalg av verktøy for proffe amatører og her kan pengene gå fort. VW Veteranklubben var også tilstede med klubbstand og viste sin nylakkerte «highroof», en imponerende restaureringsjobb som er gjort av medlemmene på dugnad. Mine kupp ble det dessverre ingenting av men dagen gikk allikevel fort med å lete etter ting som en tror en trenger. I dette tilfellet ble det en(da) en negerdame til samlingen samt to bilstoler, av ukjent opprinnelse, som jeg har et par planer for 🙂