VW til tusen!

Tradisjonen tro arrangerte Follo VW klubb treff på Tyrigrava dagen etter Ekebergmarkedet. Været var svært varierende og tidlig søndag morgen regnet det kraftig i Oslo men det kom seg utover dagen. Det var bra oppmøte og som vanlig dukket det opp flere biler som en aldri hadde sett før. Delesalget var også bra men mitt eneste innkjøp ble en 28PCI forgasser til 58’en, brukt men garantert bra av pensjonert Møller ansatt. Et artig innslag på treffet var et tilhengerlass med deler var plassert inne på området og det var fritt frem for de fremmøtte å forsyne seg med hva de så bruk i gratis. Dagen gikk fort med å se på biler og snakke med gamle og nye bekjentskaper. Det er alltid morsomt å treffe eiere og biler til som du vanligvis bare forholder deg til i dataverdenen.  Rett før premieutdelingen startet jeg på min 8 timers tur hjem der det bla snødde over Hardangervidda! Takk til Follo VW klubb for et bra gjennomført treff!