Mer Vintage Speed

Det har lenge gått rykter om at Wolfsburg West jobber med et dobbelforgassersett og i et nummer av Hot VW’s i fjor kunne et bilde av herlighetene vise at det var en kopi av Okrasa TS 1200 det var snakk om.  Det som gjør det ekstra omfattende med Okrasa er at toppene har dobbelinnsug, tilsvarende det 1600 fikk senere. Dette betyr at det ikke er noe «bolt-on» hestekrefter vi snakker om men at litt mer motokunnskaper trengs. Settet de starter salg av i sommer er bortimot identisk på alle måter med de originale Okrasa settene og inkluderer alle deler som trengs. Det skulle vel heller ikke være noe i veien for å få fatt i en av repro veivene tilsvarende de brukte på TS 1300 settene og en kvassere kam og da snakker vi virkelig Vintage Speed! Prisen på settet er $1395. Ikke billig altså men det er også snakk om en imponerende jobb som ligger bak. Kvaliteten er heller sikkert ikke noe å si på da Wolfsburg West er kjent for gode produkter. Noen som er glad for at feriepengene kommer snart? Det blir spennende å se hvem som får de første settet i Norge!