Klar for treff!

Dette er den store treffhelgen i Bergen. Torsdag er det Vårmønstring på Lagunen kjøpesenter og søndag blir det Bug Out på Bergenhus Festning. For første gang på over 20 år(!) er jeg ikke med å arrangerer disse treffene og kan med dette møte når (og om) det passer. En fin følelse og det må kunne sies at jeg har gjort mitt for bilmiljøet i Bergen.

Fra jeg kjøpte splitten har den hatt problemer med stiv forstilling. I forrige uke demonterte jeg alt sammen og konstaterte at noen av bakelittforingene i forstillingsrørene var trang. Disse er nå slipt og resultatet ble merkbart. Etter å ha justert forstillingen etter «Kirsch-metoden» så er bilen blitt betraktelig mer komfortabel. En annen feil som ble oppdaget er at den forrige eier ikke har visst at det finnes dempere med en spesiell lengde for splitt ca 1950-1952 (pga høyde på dempertårn). Dette medfører at demperne har ca 2-3 cm før de «bunner» og de forklarer sikkert smellet jeg har hørt bla i fartsdumper. Nye er på vei fra USA og vil ankomme forhåpentligvis i neste uke.

I kveld ble bilen vasket og gjort klar for treff. Fikk også fatt i gule 6 volt lyspærer som måtte monteres og prøves i kveld. Folkevogner kler disse og jeg har fått fatt i til resten av bilene mine også. Bilder fra treffene kommer!