Wolfsburg fikk seriegull

Selv en som er totalt uinteressert i fotball har fått med seg at Wolfsburg har fått seriegull i tysk fotball. Da jeg første gang besøkte byen i 99 var hjemmebanen deres en liten filleplass med et par tribuner etc. Etter at Autostadt åpnet i 2000 ble det fart i sakene og en liten stund etter kunne de ønske velkommen til «Volkswagen Arena»; et kjempeanlegg som får Røkkeløkka til å virke som et bakgårdsannlegg i forhold. Tydeligvis har sponsingen fra VW hjulpet og byen får noe å feire resten av sommeren. Arenaen brukes også til store konserter og bla har A-ha spilt der.

Én kommentar til “Wolfsburg fikk seriegull”

  1. De «fikk» ikke seriegullet. Dette er noe de har jobbet seg til. Jeg er ihvertfall utrolig imponert.
    Wolfsburg har alltid vært sympatilaget mitt, i form av at de alltid har vunnet når jeg har tippet på dem. Jeg kommer aldri til å glemme da de til over 5 i odds slo Bayern Munchen.
    Takk og gratulerer, Wolfsburg.

Det er stengt for kommentarer.