Ut på tur!

For den mer praktiske VW eier var utvalget av utstyr til sitt kjære kjøretøy uendelig stort. Skulle en finne på å ta en spontan-piknik, eller en planlagt, fantes det en piknikkoffert som passet perfekt under passasjersetet og kunne lagres der når den ikke var i bruk. Den var beregnet for 2 personer og inneholdt det nødvendigste av kopper, fat og bestikk. Det fantes også mer «universal-versjoner» for 4, 6 og 8 personer men disse var betraktelig større og måtte dermed plasseres andre steder i bilen.

Når piknikkofferten var lagret under «setet til mor» var det plass under førersetet hvor reservekannen med bensin kunne ligge. Den var på 5 liter og var på samme måte som piknikkofferten nøye tilpasset plassen som var disponibel. God tur!

4 kommentarer til “Ut på tur!”

  1. Hmm. Hadde vært kult med en slik under baksete.
    Du har vel en slik du kan legge ut bilder av..

  2. Har dessverre ikke noen slik men kjenner en som har! Tror det ordner seg snart 🙂

Det er stengt for kommentarer.