Endelig demping

dempEndelig ser det ut som forstillingen på splitten begynner å fungere. Fra jeg kjøpte den har den vært så stiv og helt uten demping at den mest blodsenkete folkevogn hadde blitt misunnelig. Hele forstillingen ble plukket av og bakelittforinger slipt for en tid siden. Da ble også den største feilen avdekket; forrige eier hadde montert dempere til nyere forstilling og tydeligvis ikke vært klar over at det fantes en kortere versjon på splitter før 1952. Dette resulterte i at demperne fikk 2-3 cm å gå på før de bunnet og spesielt i fartsdumper kunne dette høres med et høyt smell. I dag kom endelig de nye fra «Kaefer Nostalgie» og bildet viser den store forskjellen på demperne når de er helt sammenpresset. Forskjellen på kjøreegenskapene ble drastisk; mye mer komfortabel og mye lettere å kjøre.

2 kommentarer til “Endelig demping”

Det er stengt for kommentarer.