Vintage Speed – Störk

stork1Dette oljetemperatur-instrumentet fra «Störk» kjøpte jeg før noen Vintage Speed prosjekt var påtenkt og hvor og når har jeg glemt for lenge siden.  Det hele er mekanisk med en wire som en trekker fra instrument og bak til motorrom. Peilepinnen til oljen byttes ut med en ny som har føler i enden og kobles til wiren. Resultatet er overraskende bra og responstiden for temperaturmålingene er meget kjapp. Legg merke til at på tross av at dette ikke er VDO, som var leverandør av instrumenter til VW, er instrumentskiven prikk lik speedometeret. På bildet er den montert i en MotoMeter holder for rattstamme men når den en gang blir montert i en bil tror jeg at holderen for montering under dashbord vil bli brukt, evt i platen til høyre for speedometeret. Motometeren vil få en 52mm turteller når og om jeg kommer over en.