Klar for Hessisch Oldendorf

Jepp, da er tiden snart inne for å reise til årets begivenhet; VW treff i Hessisch Oldendorf. I 3 dager skal en søvnig liten Tysk by være vertskap for noen av verdens flotteste originale VW’er samt største entusiaster og samlere. Det somlowl mange ser mest frem til er uten tvil delemarkedet, her vil det nok bli brukt mye tid på jakt etter deler samt ting som en har bruk for eller ikke visste en trengte. Over 500 kjøretøyer er påmeldt og de fleste utgavene av VW blir representert. Blant disse blir over 30 Karmann Ghia lowlight med og vi satser på at 1 av de er til salgs og blir med hjem igjen til Norge….. Neppe, det meste som selges, eller står til salgs har en prislapp som ligger langt over sunn fornuft.

Dessverre blir turen tatt uten en luftavkjølt for vår del men det viktigste er å delta. Trøsten får være at vi kjører stasjonsvogn med god plass…..  Sjekk denne siden eller vwacb.com for oppdateringer underveis!