Fredag i Hessisch og dataproblemer……

img_7686-kopiTuren nedover gikk meget fint men diverse problemer med kø etc gjorde at det gikk mye lenger tid enn planlagt. Fredag ettermiddag ankom vi endelig byen og etter å ha sjekket inn på hotellet var tiden endelig inne for å se nærmere på treffet og ikke minst arrangøren sin egen samling. Utenfor lokalet til denne stod det parkert mange sjeldne eksemplarer av VW familien men det img_7768-kopivar småtterier i forhold til det vi så innendørs. Jeg besøkte denne samlingen i 2001 og i ettertid ar den utrolig nok vokset både i areal og innhold. Hebmüllere, Rometch, KDF, lowlight Ghiaer, 356’er og listen over spesielle kjøretøyer fortsetter og fortsetter, i tillegg finnes det en imponerende samling  med dokumentasjon, deler, ekstrautstyr, osv, osv.

img_7747-kopiEtterpå bar det til sentrum der gatene var fulle av eldre biler. Det meste var representert på tross av at «bare» 150 biler var møtt frem og det lover bra for det store treffet på lørdag. 38 modellen ble også tatt i næmere øyensyn og allerede nå kan en se at denne kommer til å bli riktig så bra restaurert. Mange Nordmenn har tatt turen både med og uten VW og de fleste vi snakket med var imponert over treff og deltakelse.

Ustabilt nett eller feil på PC’en gjør det er vanskelig å få oppdatert siden men følg med i fremtiden for mer bilder og mer VW opplevelser! JonnS har også oppdatert vwacb.com med mange inntrykk!

img_7650-kopiimg_7659-kopiimg_7660-kopiimg_7732-kopi1img_7754-kopiimg_7758-kopi1img_7764-kopiimg_7772-kopiimg_7775-kopi