Mandag i WOB

img_8210-kopiMandagen startet på Automuseum. Her var det litt utskifting av biler siden sist men det meste hadde vi sett før. Antall besøkende var stort denne dagen pga alle som kom fra Hessisch, vi observerte også 2 Norske biler. De som møtte med gammel VW fikk være med på en ekslusiv cruising inne på fabrikkområdet og deretter guidet omvisning.  Antall deltakere var meget bra og omgivelsene kunne ikke passet bedre. Classic Parts Center hadde også åpen dag med mat, drikke og billige deler til de fremmøtte.

Da vi ankom Autostadt senere på dagen for en siste runde traff vi en ansatt i inngangen som utrolig nok img_8230-kopitilbydde oss en guidet tur inne på fabrikkområdet. Vi lot ikke denne muligheten gå fra oss og fikk en mengde info om anlegget underveis (på engelsk!). Han var 3. generasjon som jobbet på fabrikken og hadde vært der i 19 år. Vi fikk også besøke butikken inne på anlegget som selger VAG produkter til de ansatte og da utvalget var stort og prisene lave sier resten seg selv. Etter ca en time var vi tilbake til start og fikk en dvd som viser produksjonen av VW med som avslutning. Hvilken service og totalt overraskende! Dessverre er det fotoforbud inne på anlegget så vi har ingenting å vise herfra.

Tips til deg som skal til Wolfburg:
Autostadt holder åpen 0900-1800 (Parkanlegget 0900-2200)
Automuseum holder kun åpen fredag-lørdag og søndag 1000-1800! (Åpent denne mandagen pga Hesisch besøkende)

img_8149-kopiimg_8153-kopiimg_8158-kopiimg_8164-kopi1img_8169-kopiimg_8172-kopiimg_8195-kopiimg_8217-kopiimg_8263-kopi

Én kommentar til “Mandag i WOB”

Det er stengt for kommentarer.