Tirsdag – hjemover

ho7Tirsdag morgen var det på tide å vende fronten på bilen hjemover men før det skulle vi besøke fotballaget Wolfsburg sin supporterbutikk. OK, en gang må vel dette og oppleves men jeg skal innrømme at jeg aldri trodde jeg skulle se en slik butikk fra innsiden. Det hele minnet mye om VW; i utgangspunktet billige varer som blir veldig dyr fordi det er et emblem på.

ho5På veien hjemover tok vi turen innom VW Teile i utkanten av Hamburg. En reportasje i VolksWorld en tid tilbake gjorde at vi ville sjekke ut dette firmaet nærmere. Som ofte ho6med slike firmaer består lokalene av en liten butikkdel, med masse gromdeler utstillt der lite er til salgs, og et enormt lager. Tross deres rikholdige lagerbeholdning hadde de dessverre ingenting av det vi var på jakt etter men de var absolutt verd et besøk.