Onsdag – hjemme igjen

ho11Da er vi tilbake fra en ukes tur i VW land, full av inntrykk og opplevelser! Det er bare å si det med en gang; alt du har lest og hørt om Hessisch Oldendorf 2009 er sant! Treffet var over all forventning og rammen rundt det hele perfekt. Bare å se 27 Hebmüllere på et sted var verdt en 3000km lang biltur. Når en i tillegg får se KDF’er, Rometch, Dannenhauer, Grundman samlingen, et enormt delemarked samtho2 biler/typer som du bare har sett på bilder eller  lest om så må dette bare bli perfekt.

Etter å ha vært på Hessisch Oldendorf  09 skal mye til for å overgå dette arrangementet men det blir ho3nye forsøk; om 2 år er det Bad Camberg og om 4 år er det Hessisch Oldendorf igjen.  Start planleggingen (og sparingen?) og bli med på en opplevelse du aldri kommer til å glemme. Vi sees!

PS: Til alle som har mast om hva som ble kjøpt så får dere følge med fremover, kanskje noe av det legges ut. Dessverre var ingen av Ghiaene til salgs…..

img_7629

Image 1 of 187