Anton

1Anton Drønen er kjent for de fleste av oss som driver med veteran-kjøretøy på Vestlandet, samme hvilket merke en holder på med. Han har en genuin interesse for de meste av eldre ting så både kjøretøy og effekter fra 50-60 tallet brenner han for. Når det gjelder biler så er historie og patina viktigere enn blank lakk og spesielt biler solgt ny i Norge er av stor interesse.

2Da en av skolene i Samnanger ble lagt ned og skulle selges fikk han, og sin frue, realisert en av deres drømmer; Antons Kulturhistoriske Senter. Her står en del av deres biler utstilt sammen med tidsriktige miljøer. Det meste fra hjemmet er tatt med; sofaer, radioer, det første fjernsynet, leker, kjøkkenting, osv. Alt slik en som har passert 50 år husker fra barndommen. Det er også blitt plass til en kafé med mulighet for å kjøpe vafler og kaffe.

Jobben de har lagt ned er stor og foreløpig er bare halve skolen tatt i bruk. Dermed blir det mye å glede seg til fremover for vi tror de har fortsatt mye på lager som skal stilles ut. Åpen på onsdager fra 1800-2100 og absolutt verdt et besøk!

345img_8406-kopiimg_8407-kopiimg_8408-kopiimg_8410-kopiimg_8428-kopiimg_8430-kopiimg_8431-kopiimg_8433-kopiimg_8436-kopi

Én kommentar til “Anton”

  1. Tilbaketråkk: Onsdag hos Anton «

Det er stengt for kommentarer.