Endelig dørhåndtak

hand1I snart 1,5 år har jeg ventet på et sett restaurerte dørhåndtak til splitten min. Disse skulle komme fra andre siden av Atlanteren og ble betalt ved bestilling. Etter masse unnskyldninger gikk jeg lei for en måneds tid siden og begynte å vurdere andre ting og løsningen ble enkel; jeg sendte mine originale til Tom hos KdF-Service i Polen. Han var rask med tilbakemeldingene oghand2 ga en fast pris på jobben. Resultatet kom i posten på lørdag og det var over all forventning; alle krater og matt krom var borte. Kun perfekt krom slik det skal være på en folkevogn. Som en ekstra bonus hadde han også ordnet låsen slik at bilen heretter kan låses.

Traff han også i Hessisch og fikk se noe av det han lager. Flotte reproer og meget nøyaktig arbeid ligger bak. Kan anbefales!  Bildene viser før og etter (sier sikkert seg selv…)