Endelig av-amerikanisert!

nycab1Amerikanske støtfangere er absolutt ikke mitt favoritt-utstyr til Folkevogn. Det er noe med de som minner om et rekkverk på en cabincruiser og tar inntrykket bort fra linjene på denne klassiske bilen. Montert på en Karmann Ghia får en enda mer den følelsen. Dessverre har cabben hatt slike fangere så lenge jeg har hatt den og planene har siden dag 1 vært å bytte disse ut så snart muligheten var tilstede.

nycab2Forskjellige firmaer/typer har blitt sjekket og bla ble det rustfrie som nå er på markedet vurdert. Til slutt falt valget på Wolfsburg West sine reproer. Ryktet, og egne tidligere erfaringer, tilsier at de produserer deler av høy kvalitet. «Locally made» og «tripple chrome» talte til slutt høyest og etter 6(!) dager ble nycab3pakken levert av postmannen på døren!  Krom og utførelse er av førsteklasse og når du i tillegg finner fangerne innpakket i egne tøyposer blir en lett overbevist. Nå skal testingen foretas i landets våteste by og så får vi se om det holder hva de lover!

3 kommentarer til “Endelig av-amerikanisert!”

  1. Dette så veldig pent ut Frode. Helt enig at amerikanske ikke er så fine som de europeiske.

    Sune

Det er stengt for kommentarer.