Ekeberg – lørdag

eke12Skal du gjøre de store kuppene på markeder er det en fordel å være der tidlig og de første VW folkene ble observert før klokken 0600 lørdag morgen. De fleste, inkludert undertegnede, møtte et par timer senere men fortsatt kunne en finne folkevogndeler; det er ikke alle selgere som står tidlig opp pluss mange pakker ut mer i løpet av dagen! Mye deler ble oppdaget og kjøpt/lagt fint tilbake og det merkelige er at når dagen er slutt er en overbevist om at det ikke er kjøpt så mye mens bagasjerommet på bilen er fullt. 16″ pynteringer til splitt og todelte originale EMPI felger ble observert men havnet ikke på vestlandet denne helgen, derimot ble ekstrautstyr samlingen større så følg med for oppdateringer i fremtiden.

Helgens lærdom får være at det er STOR forskjell på kvaliteten på digital- og mobilkamerabilder….

eke21eke31eke41eke51eke61eke7