Hazet Assistent 172HD

haz1Jeg har vært på jakt etter en Hazet Assistent en tid og utrolig nok dukket denne opp til salgs på Finn for et par dager siden. Det var ikke akkurat den versjonen jeg ønsker meg men når selgerenhaz2 bor på Askøy så blir det jo bare en tur i nabolaget.  Overraskelsen var stor da jeg oppdaget størrelsen på denne; den passer jo like bra som arbeidsbenk som oppbevaring. Størrelsen er ca 100x50x85cm, egenvekt er ca 50kg og lastekapasitet er 400kg! Alt verktøyet kan låses inne med hjelp av 2 sjalusidører.

Selvfølgelig måtte denne havne i garasjen min. Litt rengjøring må til men det er et bra eksemplar.haz3 Dessverre hadde nøkkelen vært forsvunnet i mange år men selger var ganske sikker på at den var tom for både verktøy og utstyr. Vel, den var ikke helt tom! Etter å ha klart å åpne den fant jeg alt du ser på bildet. I tillegg til masse kabelsko, sikringer, filer og umbrakonøkler var det en Hazet 12-14mm fastenøkkel som bla hører hjemme verktøyboksen til stepphjulet.

Jeg er fortsatt på jakt etter en Hazet Assistent i «normal» størrelse!