Sunstar 1:12 Scale Split Window Beetle

2903917Modellbilprodusenten «Sunstar» er virkelig i støtet for tiden. Den tidligere «lekebilfabrikken» produserer i dag 1/12 skala VW modeller i stor stil og av meget høy kvalitet. Først ut var en 23 vindus Sambabuss deretter en 57 kombi, hippibuss og Luftahansabuss. Når størrelsen på modellen blir såpass stor må alt være riktig og detaljene stemme på en prikk. Dette har de også klart fullt ut og bla kan hjulene skrus av med hjulvinne, dørhåndtak som virker, seterygger som kan legges fremover, osv.

Hittil bare transportere men nå har de bestemt seg for å produsere den fineste modellen med den riktige fargen….  En svart splitt med alle de nødvendige detaljene. Her er det bare å sjekke ut detaljene på bildene!  Bestilling gjøres hos «Old Bug» Og jeg som ikke skulle kjøpe flere modellbiler….

2903916

Image 1 of 14