En ny Type 2 i by’n

transp1I januar 09 dukket det opp en gammel «kjenning» til salgs i Bodø. En Pick-Up fra 1961 med under 50000 km på telleren er ikke dagligdags. Når den i tillegg er lakkert i den fineste fargen som kunne leveres på Transporter så glemmer en ikke den så lett.

Jeg husker bilen godt fra treff på begynnelsen av 90 tallet og ble litt misunnelig når den store VW-samler fra nord, dvs Kent H, sporet den opp og kjøpte den i 2006. I januar bestemte han seg for å selge og en «spontanavgjørelse» som jeg brukte en måned på ble tatt.
Les mer om min nye bil!

3 kommentarer til “En ny Type 2 i by’n”

  1. Hi Frode!

    This was great news!!! I can`t wait to get a closer look on this one.
    Great Color, Sealin Wax red is not the clolor you normally see on a pick -up.

    Congrats!

    Sune

Det er stengt for kommentarer.