Kalendere 2010

Tiden er snart inne for å bytte ut sine gamle kalendere og her er en liten oversikt over hva du kan pryde veggen med i 2010!volksrod

Volksrods sin inneholder…. akkurat, bilder av Volksrods. Fra de enkle ombygginger til de mer kreative, alt i god gammel hotrod ånd. Pris $20 og kan bestilles her

rustyvwFra vårt naboland Sverige kommer denne med rustne VW’er som tema, noe som aldri slutter å interessere bilfolk. Det finnes tydeligvis fortsatt bilkirkegårder i det landet. Pris $42 og kan bestilles her

cclubDe som liker at VW er blanke og fine i lakken finner et fint utvalg hos CalendarClub. Både Folkevogner og Transportere er representert i tillegg til det meste annet som finnes på jord. Prisene ligger rett i underkant av £10

Tips oss om det finnes flere!

Én kommentar til “Kalendere 2010”

  1. You can find the official calendar (I know that Frode already has!) of the Karmann Ghia Club of North America at http://www.cafepress.com/KGCalendars. This year’s calendar features member’s cars and the cover is a 1959 Ghia that attempted the Land Speed Record at the Bonneville Salt Flats this part autumn. It’s available for $15.00 US plus shipping.

Det er stengt for kommentarer.