Slutt for New Beetle

finaled1I følge CNN er 2010 det siste året en kan kjøpe seg en helt ny New Beetle med dagens form. Salget har de siste årene vært dårlig og selv i USA, der bilen har vært utrolig populær, har det stoppet opp. Volkswagen markerer avslutningen med å produsere en serie på 3000 lyseblå biler kalt «Final Edition», 1500 med tak og 1500 uten tak.

final2I 2011 kommer det en ny modell og i følge VW skal dette være «Something Beetlish». Diverse rykter forteller om 2 seter speedster versjoner, fantastiske dieselmotorer, osv, osv. Tydeligvis er alt som i 1996 da Consept 1 skulle endelig settes i produksjon. De første bildene viser tydelige nye former men det kan se ut som frontruten er beholdt…

Da er spørsmålet om en skal selge noen biler nå og kjøpe en av de siste modellene eller vente til 2011….