Endelig sommer!

Jeg har endelig montert varmepumpe i garasjen og resultatet er over all forventning; siden termostaten «dessverre» ikke kan justeres lavere enn 16 grader blir det vestlands-sommer hele tiden. Resultatet viser også at luftfuktigheten er lavere samt det blir sirkulasjon på luften; en forbedring for både biler, verktøy samt personer som oppholder seg der. Varmekablene i gulvet er slått av men på tross av kaldere gulv når en mekker har det blitt lettere å komme seg ut i garasjen og gjøre noe om kveldene!

Jeg kjøpte varmepumpen på Mekk for ca 8000.- som var den billigste jeg kunne finne.varm2 Merket er av typen «Wilfa» og med denne fulgte det «gjør-det-selv» pakke slik at du ikke trenger montører. Installasjonen ble gjort på 3-4 timer og da tok hulltakingen i muren lengst tid. Jeg har også kjøpt en måler på Claes Ohlson for å følge med hvor mye strøm den bruker og foreløpig har herligheten kostet ca 20.- pr døgn (ved 85 øre pr kwh). Da har temperaturen ute variert mellom 0 og – 10 grader.