metalshapingzone

metal1En må rett og slett bli fascinert over de som kan banke ut karosserideler! En rett plate og i løpet av et par timer så har den en perfekt form og passform; alt banket til for hånd uten hjelp av noen elektriske maskiner.

En som virkelig kan denne jobben er engelske David Gardiner. Selvfølgelig kan du det meste når du har holdt på med det i over 30 år men han imponerer virkelig. I en 2,5 timers DVD metal2tar han for seg alt fra enkel fabrikering til de mer avanserte teknikker. Alt mens han produserer karosserideler i stor skala. Tipsene om verktøy og teknikker er mange og han får det til å se enkelt ut, noe som han påstår stadig i filmen også. Han er også innom tinnsparkling, forskjellige sveisemetoder, etc. Har du et stort eller lite karosseriprosjekt anbefales denne absolutt! Prisen er £38 inkl levering og kan bestilles på websiden hans. Han arrangerer også kurs for interesserte og det frister absolutt å melde seg på.

Én kommentar til “metalshapingzone”

  1. Så absolutt verdt pengene, utmerket å se på i godstolen på laptoppen når Tvn er opptatt med tegnefilmer og gråte-serier, for så å gå ut i garasjen og ødelegge en platebit

Det er stengt for kommentarer.